Serviciile noastre

01

Proiectam structuri metalice pentru cladiri cu diverse destinatii. In aceasta etapa se realizeaza dimesionarea si imbinarea elementelor din metal urmarind stabilitatea structurii la incarcarile care apar pe toata durata de viata a cladirii.

02

Fabricam structuri metalice confom proiectelor primite de la client sau intocmite de noi. Toate produsele sunt marcate CE, conform standardului EN1090 si se incadreaza pana in clasa de executie EXC3.

03

Asiguram transportul pe santier si montajul structurilor metalice fabricate de noi. Montam orice fel de structura de gabarit mediu sau mare pentru cladiri industriale, civile, agricole.

Proiectare structuri metalice

Ruservo Constructii Metalice ofera servicii de proiectare a structurilor metalice in conformitate cu normele romanesti si europene.

Intrucat, pe langa proiectare, oferim pachetul complet de servicii, incluzand fabricarea si montajul, suntem direct interesati in realizarea unor proiecte de structuri metalice cu consum redus de materiale si usor de executat, astfel incat costurile de fabricare si montaj sa fie minime.

In procesul de proiectare folosim programe performante care ne ajuta la modelarea tridimensionala a structurilor.

Astfel, in procesele de fabricare si montaj putem identifica pozitia tuturor pieselor ce intra in componenta structurii metalice fapt ce duce la o viteza sporita de executie.

Cere o oferta

Fabricare structuri metalice

Fabricarea structurilor metalice se realizeaza in baza unui proces bine stabilit, in conformitate cu cerintele standardului ISO EN 1090.

Monitorizarea productiei se efectueaza prin intermediul unor softuri specializate, astfel incat se cunoaste in orice moment stadiul de executie al lucrarilor.

Procesul de fabricare presupune parcurgerea urmatoarelor etape:

  • receptia materialelor si verificarea calitativa a acestora si a certificatelor de incercare insotitoare;
  • debitarea barelor metalice, realizata cu ferastraie semiautomate cu banda, cu unghi mare de taiere; gaurirea barelor cu burghie de pana la 40 mm;
  • debitarea placilor metalice cu aparate CNC cu oxigaz sau plasma ce asigura o taiere rapida, precisa si curate;
  • asamblarea tuturor reperelor debitate in subandamble, conform proiectului de executie;
  • sudarea confectiilor, relizata de catre sudori autorizati TUV cu aparate de sudura MIG MAG;
  • verificarea sudurilor in conformitate cu clasa de executie a structurii;
  • curatirea confectiilor metalice prin sablare; aplicarea protectiei anticorozive folosind
Cere o oferta

Transport si montaj
structuri metalice

Prin colaborarea cu diverse companii de transport, asiguram livrarea subansablelor componente ale structurilor metalice oriunde in Romania sau Europa.

In functie de gabaritul si greutatea subansamblelor livrate, folosim camionae uzuale, traiele, sau agabaritice. Montajul se realizeaza cu personal specializat, sub atenta indrumare a sefului de santier, pe baza planului de montaj din proiectul de executie.

Utilajele folosite la montaj se aleg in functie de specificul proiectului si acestea pot fi:

  • macarale
  • manipulatoare telescopice
  • nacele autoridicatoare, etc.

Se acorda o atentie deosebita strangerii suruburilor care sunt verificate apoi cu cheia dinamometrica daca corespund prevederilor proiectului.

Cere o oferta

Cere o ofertă