Montaj structuri metalice

Etapele parcurse in vederea executiei unei structuri metalice sunt urmatoarele:

Achizitia materialelor se face respectand intocmai cerintele legate de calitatea materialelor impuse de proiectant. Materielele folosite in procesul de productie se depoziteaza in spatii acoperite, ferite de umezeala, pentru a preveni deteriorarea lor. Inainte de introducerea lor in productie, profilele sunt verificate si in cazul in care prezinta defectiuni (crapaturi, indoiri) sunt inlocuite.

Debitarea barelor metalice , fie ca sunt europrofile, profile autohtone, tevi patrate, rotunde, se realizeaza cu ferastraie semiautomate cu banda , cu unghi mare de taiere. Gaurirea barelor se produce cu burghie cu dimensiuni ce pot ajunge pana la 40 mm. Debitarea placilor metalice reprezinta un proces important in cadrul acestei etape, intrucat o precizie mare de executie a pieselor usureaza cu mult etapa de asamblare a confectiilor. De aceea, pentru taierea placilor se utilizeasa aparate CNC cu oxigaz si plasma ce asigura o debitare rapida, precisa si curata.

Asamblarea reperelor ce intra in componenta unei structuri metalice reprezinta procesul de imbinare a barelor si a placilor rezultate din debitare si se realizeaza respectand intocmai cotele desenelor de executie. Abaterea acceptata in procesul de asamblare este minima, astfel incat montajul pe santier sa se desfasoare fara probleme. Sudarea se realizeaza de catre sudori autorizati TUV cu aparate de sudura MIG/MAG.

Premergator vopsirii, se efectueaza curatirea confectiilor metalice pana la obtinerea luciului metalic. Protejarea anticoroziva a structurilor se efectueaza folosind diferite sisteme, in functie de preferintele beneficiarilor: alchidic, clorcauciuc, epoxidic, etc.

Proiecte recent finalizate

Portofoliul celor mai recent finalizate constructii metalice, cu imagini si informatii detaliate pentru fiecare proiect in parte: hale de productie cu sa fara birouri, hale de depozitare, magazine, service-uri auto, grajduri, saivane, constructii civile. Avem  la activ peste 100000 mp hale construite in toata tara si peste 10000 to executate.

View all
Hale metalice Ruttrans
View

Constructie grup de hale - Parc logistic Ruttrans, Cluj-Napoca

Donec in viverra urna, non laoreet nibh. Quisque mattis tortor nec neque pharetra; vitae ornare...

Hala metalica Masterfol
View

Constructie hala metalica - Masterfol, Cluj-Napoca

Lacinia risus massa urna sem Aliquam justo justo Phasellus et turpis. Tristique orci massa...

Constructii hale metalice Baciu
View

Constructie hala metalica - Prink, Baciu

Sed morbi pede eget lorem vel id et amet est eros. Dapibus pharetra hendrerit Vestibulum Lorem...

Constructii hale metalice Apahida
View

Constructie hala metalica - Unicool, Apahida

Suspendisse ac sodales tortor. Nam ornare sodales lectus ut feugiat. Nullam adipiscing eleifend...